Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аре 20 и 30 на Арена Запад ?! Ще има ли и за мен някакво свободно място ?
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
      аре 20 и 30 на Арена Запад ?! Ще има ли и за мен някакво свободно място ?
      Ти ела да ти дам парите .
      Аз ще съм на бензиностанция Еко.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Ти к'во каза братче.Защо мислиш, че идвам ?!

Comment

Ела де ,ще има смени ,ще има място и за теб.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
            Ела де ,ще има смени ,ще има място и за теб.
            Добре не искам отново всичко да става в кръв , вътрешности, зъби да летят...........последния път мисля, че се разбрахме.Идвам да взема парите , така че внимавай ! !
            Last edited by sen7; d.m.y г., 19:26.

Comment

Момчета аз направо ще кацна на ЕКо-то на бул.България, така че не ме чакайте на Арена
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Благодаря на всички, които се събраха, играха с хъс и желание !
                Другият път по-разпределено, по-сериозно, ще се редуваме за съдия, ще броим точки и смятам да направим още по-добра игра !
                Часът и мястото на срещата са известни ...

П.С. Ако някой модератор чете - благодаря, че оставихте темата в общи и моля да я преместите вече където и е мястото - при срещи и мероприятия !

Нека всички взели участие днес следят темата профилактично ...
                „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Добре беше баскетчето, ама нашия отбор (тъмните екипи) сме малко зле с ОФП-то с изключение на бат Венци, който тичаше като млада козичка ахахха Мъроман се оказа скрит баскетболен талант Въобще хората каращи леген(д)и добре се представиха - ЕВАЛА
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Ако знаех и кой кой е
                    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                      Ако знаех и кой кой е
                      Можеше да се запозаеш.
                      Всичко беше много екстра,добре се получи като за първи път. Много добро представяне за Мурджев,Юри и Светльо.
                      Венци не тичаше като козичка ,а като обезглавен,хахахаха.

Comment

Еми аз имам проблем с паметта и за това не разпитвах всички кой с кой ник е ...
                        Предлагам наистина другият път след мача - по 1 топла бира на Еко-то

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                          Ако знаех и кой кой е
                          За мен ще се сетиш, защото аз бях единствения с бял потник от (тъмния отбор) ахахха

FIAT Coupe 16VT

Comment

Както казах вече " ако има нещо ,няма нищо " мерси !
                            Не вярвах ,че ще се получи толкова добре,доста сериозни хора се събраха,дано продължаваме така за напред!
                            Сл.Неделя ,предлагам направо отпред ,където ни бяха колите да ни е срещата или на който му е кеф,направо в залата.

п.с'Ички,навит съм за по топлата бириДжка
                            155 96' 1.6 16v 1++hp???
                            Mazda 626 84'
                            Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                            ex' 145 97' 16V TS

Comment

Айде другата неделя пак и тогава ще се организираме по-добре.

Comment

Айдеее да ни/ви изложа и публично
                                http://www.youtube.com/watch?v=Fyc_FUch3lk

И аз суперрр си прекарах и се надявам все по-добре и по-добре да става... Следващата неделя пак

Всички се представиха отлично

Ще е хубаво ако може всеки да пише и тук в темата, и като име и като никнейм, че по-бързо да си запомним съотборниците Аз снимам клипа

Светлин/digitalundgr е в началото на клипа...След това е Mury-(говори за медузите)-аз го наричам Мурджев.......MUROMAN продължаваше да хвърля към коша вижда се на клипа Ichkin е на пейката

Sen7/Евгени беше от нашия отбор с черни панталонки и тениска+черна лента на десния лакът

Yureti го няма на клипа, но той е другото стройно и едро момче от нашите-черна тениска, който използваше габаритите си като ни бранеше коша Той си тръгна по-рано

Niki_slavista фиат форума...Дънки+черна тениска на моторхед+коремче :P

AlfaFen145- Най-високия играч с баскетболни одежди и гола глава

Иии накрая се вижда един приятел Мирко, който не присъства във форумите, но присъства на сбирките на алфа форума

Ако може някой да представи и другите момче с белите екипи, че да се запомним ще е супер
                                Last edited by VFTI; d.m.y г., 10:15.
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X